Blogg

Fint påskväder

2016-03-26 15:29

Idag åkte vi till skogen med hundarna direkt vi vaknade nästan, lite frukost sen bar det iväg! =) Jösses vad hundarna har busat, de älskar verkligen detta ställe! Supermysigt verkligen. Vädret finns det verkligen ingenting att klaga på, solen lyste och man kände vårvärmen som stekte. Några foton fick vi till på några modellsugna blöta hundar, håll till godo ;) HÄR hittar ni bilderna =) Inte så mycket, men bättre det än inget? =D Nu ska vi strax åka iväg till mina föräldrar för att avnjuta en härlig påskmiddag <3 Ha det så gott allihopa, och glöm inte att läsa dräktighetsdagboken! ;)

Glad påsk!


Snart är det påsk!

2016-03-22 15:17

Nu har vi haft några väldigt fina dagar här i Vännäs! Sol och underbart vackert ute har det varit. Hundarna har solat och snarkat ikapp på altanen. I övrigt så tror jag de flesta kan gissa sig till att nedräkningen har startat här hos oss nu, Kitty har 16 (SEXTON) dagar kvar tills hon är beräknad, jo, vi sitter på nålar, ni har helt rätt.

Så, idag har jag fixat en dräktighetsdagbok, både på svenska sidan och på den engelska. Hejja mig! HÄR hittar ni den svenska och HÄR hittar ni den engelska. Ja nu undrar väl många av er, varför skriver virrpannan det på svenska, då förstår väl inte de engelsktalande gästerna. Jo, det finns en knapp här till höger där man kan välja vilket språk man vill läsa bloggen på. Kanske inte bästa översättningen alla gånger, men helt klart så pass att man kan förstå den! 

Hmm, tror ni att jag kommer att kunna uppdatera den MINST var tredje dag? Jag ska åtminstonde försöka, annars får ni väldigt gärna klaga på mig!

Hoppas att alla får njuta av en underbar påsk och vi hoppas på ljuvligt väder!

Vi hörs!


Kitty är dräktig!

2016-03-04 10:21

ÄNTLIGEN!! Efter att Kitty har gått tom två gånger med två olika hanar så har hon ÄNTLIGEN blivit dräktig! Igår gjorde vi ultraljud och kunde snabbt konstatera att det finns många valpar i hennes mage. Jag vågade nästan inte hoppas innan ultraljudet men nu förstår jag varför hon blivit lite rundare. Ja, ni läste rätt, hon har redan vuxit om magen, fast hon inte ens är i vecka 5 ännu. Ja, jag försökte som intala mig själv att det kanske var gaser   För att inte bli allt för besviken och ledsen om det nu inte fanns något där inne, men jag kan inte med ord förklara hur oerhört glad jag blev! <3

 

Nu har jag uppdaterat sidan lite så det finns att läsa på engelska också, mer ska göras, en egen sida för engelska, men nu har jag gjort lite i alla fall.