Blogg

Färdig hemsida och löp

2016-01-28 11:56

Jaha, fin rubrik till detta inlägg! Men det stämmer i alla fall, hemsidan är i stort sett färdig och överflyttad till mitt egna domännamn så nu är den synlig för alla! Jag är jättenöjd med hur den blev och jag skulle bli jätteglad om ni som kikar in lämnar ett inlägg i gästboken och berättar vad ni tyckte och vad ni tycker skulle kunna vara gjort annorlunda.

Ja, och andra delen i rubriken, löp... ja, tänka sig, igår började Kitty löpa! Jag är på moln. Jag kan nog aldrig med ord beskriva hur gärna jag vill att detta ska gå vägen! Nä, rätt inställning och massor med mys, och håll tummarna!

Uppdaterat planerade kullar nu, antingen så hittar ni det uppe i menyn eller så kan ni klicka på bilden nedan så kommer ni till sidan med mer information!   

Ha det så bra!

 

valpbild


Nya hemsidan

2016-01-22 07:40 | 1 kommentarer

Nya hemsidan börjar bli färdig. En del är fortfarande kvar att göra men jag känner mig nöjd med hur det blev. Har länge funderat på att göra en ny hemsida och nu tog jag tag i det. Det jag vill med min hemsida är att det ska vara enkelt för mina besökare att hitta vad ni söker och det skall vara enkelt att uppdatera. Snygg layout och inte för mycket färger och bilder hit och dit som gör en förvirrad. Nu finns det en sida för vardera av våra hundar och ett eget fotoalbum till alla våra Lionbrookare (fortfarande under uppbyggnad).

Hoppas att ni gillar hemsidan lika mycket som jag själv!