Blogg

Guldlistor, utställning och valplängtan

2016-08-10 11:05

Hej igen!

Nu måste jag faktiskt säga att sommaren har lämnat walkover och överlämnat tyglarna till hösten, det är blåsigt och ruskigt här.. Vi gråter dock inte för det utan är glada för hundarnas skull som genast tycker att det är skönare att vistas ute. Vi har varit på ännu fler utställningar sedan jag skrev senast och nu har Amy blivit champion, HURRA!!

Untitled-1

 

I skrivande stund så är det ungefär 5 månader kvar innan guldlistorna hos Svenska Leonbergerklubben fastställs och vi ligger riktigt bra till på dem;

På Guldlejonlistan har vi just nu nr 6, nr 9 och 28. (alla 3 är Lionbrookare)

På Guldlejoninnalistan har vi just nu nr 11 (Amy, ej Lionbrookare), nr 17, nr 30 (Smulan, ej Lionbrookare)

Sammanlagt har vi alltså 6 hundar på listan än så länge varav 4 är från Lionbrook's, är det inte underbart!

 

För att fortsätta på glada nyheter så är AMY DRÄKTIG! Vi är så säkra på det att vi kommer inte att gör ett ultraljud. Det syns så väl att det växer små liv där inne, senaste två dagarna har hon svällt som en ballong! Nu ser vi fram emot vecka 36 då de små är beräknade! För att vara exakt så är det 6/9 de är beräknade att födas. Alla ni som väntar på en valp från denna kull (ja naturligtvis ni andra som är nyfikna också) kommer inom kort kunna följa Amys dräktighetsdagbok här på hemsidan, håll utkik!

Nu är det dags för en promenad innan regnet kommer, ser lite lurt ut!

Ha det gott!