Blogginlägg

Snart är det påsk!

2016-03-22 15:17

Nu har vi haft några väldigt fina dagar här i Vännäs! Sol och underbart vackert ute har det varit. Hundarna har solat och snarkat ikapp på altanen. I övrigt så tror jag de flesta kan gissa sig till att nedräkningen har startat här hos oss nu, Kitty har 16 (SEXTON) dagar kvar tills hon är beräknad, jo, vi sitter på nålar, ni har helt rätt.

Så, idag har jag fixat en dräktighetsdagbok, både på svenska sidan och på den engelska. Hejja mig! HÄR hittar ni den svenska och HÄR hittar ni den engelska. Ja nu undrar väl många av er, varför skriver virrpannan det på svenska, då förstår väl inte de engelsktalande gästerna. Jo, det finns en knapp här till höger där man kan välja vilket språk man vill läsa bloggen på. Kanske inte bästa översättningen alla gånger, men helt klart så pass att man kan förstå den! 

Hmm, tror ni att jag kommer att kunna uppdatera den MINST var tredje dag? Jag ska åtminstonde försöka, annars får ni väldigt gärna klaga på mig!

Hoppas att alla får njuta av en underbar påsk och vi hoppas på ljuvligt väder!

Vi hörs!


Kitty är dräktig!

2016-03-04 10:21

ÄNTLIGEN!! Efter att Kitty har gått tom två gånger med två olika hanar så har hon ÄNTLIGEN blivit dräktig! Igår gjorde vi ultraljud och kunde snabbt konstatera att det finns många valpar i hennes mage. Jag vågade nästan inte hoppas innan ultraljudet men nu förstår jag varför hon blivit lite rundare. Ja, ni läste rätt, hon har redan vuxit om magen, fast hon inte ens är i vecka 5 ännu. Ja, jag försökte som intala mig själv att det kanske var gaser   För att inte bli allt för besviken och ledsen om det nu inte fanns något där inne, men jag kan inte med ord förklara hur oerhört glad jag blev! <3

 

Nu har jag uppdaterat sidan lite så det finns att läsa på engelska också, mer ska göras, en egen sida för engelska, men nu har jag gjort lite i alla fall.


Färdig hemsida och löp

2016-01-28 11:56

Jaha, fin rubrik till detta inlägg! Men det stämmer i alla fall, hemsidan är i stort sett färdig och överflyttad till mitt egna domännamn så nu är den synlig för alla! Jag är jättenöjd med hur den blev och jag skulle bli jätteglad om ni som kikar in lämnar ett inlägg i gästboken och berättar vad ni tyckte och vad ni tycker skulle kunna vara gjort annorlunda.

Ja, och andra delen i rubriken, löp... ja, tänka sig, igår började Kitty löpa! Jag är på moln. Jag kan nog aldrig med ord beskriva hur gärna jag vill att detta ska gå vägen! Nä, rätt inställning och massor med mys, och håll tummarna!

Uppdaterat planerade kullar nu, antingen så hittar ni det uppe i menyn eller så kan ni klicka på bilden nedan så kommer ni till sidan med mer information!   

Ha det så bra!

 

valpbild


Nya hemsidan

2016-01-22 07:40 | 1 kommentarer

Nya hemsidan börjar bli färdig. En del är fortfarande kvar att göra men jag känner mig nöjd med hur det blev. Har länge funderat på att göra en ny hemsida och nu tog jag tag i det. Det jag vill med min hemsida är att det ska vara enkelt för mina besökare att hitta vad ni söker och det skall vara enkelt att uppdatera. Snygg layout och inte för mycket färger och bilder hit och dit som gör en förvirrad. Nu finns det en sida för vardera av våra hundar och ett eget fotoalbum till alla våra Lionbrookare (fortfarande under uppbyggnad).

Hoppas att ni gillar hemsidan lika mycket som jag själv!